Strikkerier Interiør og oppussing Sysaker Mat Båtliv En dag i kattas liv Hverdag

Ølvott oppskrift

Har lenge gått å tenkt på en såkalt ølvott.

Jeg har sett på mange oppskrifter,

og er kommet fram til en god løsning synes jeg selv da.

Har tegnet opp i håp om at det skal være lett å forstå :)

Beklager for elendige tegninger og skrift, men jeg og tusjer er altså ikke bestevenner :)

Signatur

3 kommentarer

Trulte H

08.02.2013 kl.17:32

Kun særiøse kommentarer takk :) Hehe...morsom oppskrift det der. Personlig syns jeg disse ølvottene virker noe upraktiske...Men har ikke prøvd dem, og heller ikke hørt om noen som har brukt dem...:...

Maja

09.02.2013 kl.15:30

Trulte H: Her oppe i nord så er vi veldig mye ute å lager bål og slikt, og da er det utrolig praktisk å ha en slik vott, sånn at en eventuell boks ikke glipper så lett, slik som ofte skjer med med vanlige votter. Da holder man seg varm samtidig som man kan drikke uten å måtte ta av votten ;)

Sitter med en rar ide om å lage røykevotter.... hull til pekefinger og langefinger...... hmmmm

Trulte H

09.02.2013 kl.15:43

Røykevott eller tastevotter har jeg laget...Leeds vottene mine er det...Du løfter av toppen på den ene votten, og tommelen så er fingeren fri inni ribbestrikkede fingre til ca 1. knoke...Strikket den for flere år siden, og har desverre ikke bilde av innmaten...lagde den til en Leeds venn.Kun særiøse kommentarer takk :)

Skriv en ny kommentar

Maja

Maja

23, Vågan

Heisann. Jeg er ei lofotjente, som har startet denne bloggen. Den handler om hobbyene mine som er håndarbeide og matlaging. Jeg legger ut bilde av prosjekter, og skal legge ut masse oppskrifter som er lette å forstå, av ulike teknikker innenfor strikk og sying. Legg meg gjerne til som venn :) leser denne bloggen nå!

Norske blogger Strikkeblogger

Arkiv

hits